Groene Ster verspeelt 0-2 voorsprong in Oss

Groene Ster heeft in het Frans Heesen stadion het treffen met SV TOP verloren: 3-2. Ondanks een fraaie opgebouwde voorsprong van 0-2 gingen de groen-witten in het laatste half uur alsnog de boot in. Een uur lang domineerde Groene Ster het onderlinge duel en betekende twee snelle treffers in de eerste en in de tweede helft een 0-2 voorsprong. Eerst scoorde Remo Gielkens op slimme wijze in de vierde minuut en vlak na rust stoomde Dylan Zwartjes op om vervolgens de score naar 0-2 te tillen. Voor SV TOP, dat daarvoor weinig had laten zien, het sein om wat meer druk te gaan uitoefenen. Slecht uitverdedigen aan Groene Ster kant betekende de 1-2 via verdediger Franco Kleinschiphorst. Met nog een kwartier op de klok gebeurde er van alles. Eerst verzuimde arbiter Lensink de bal op de stip te leggen na een handsbal in het Osse strafschopgebied, vijf minuten later deed de leidsman dat wel aan de andere kant na een zeer twijfelachtige handsbal van Kenny Tokaya. TOP-spits Rob van Sonsbeek wist wel raad met de toegekende strafschop: 2-2. Vijf minuten voor het eindsignaal bleef Groene Ster helemaal met lege handen achter nadat Rob van Sonsbeek wederom het doel wist te vinden.

SV TOP – Groene Ster 3-2 (0-1). 4. Remo Gielkens 0-1, 46. Dylan Zwartjes 0-2, 60. Franco Kleinschiphorst 1-2, 80. Rob van Sonsbeek (strafschop) 2-2, 85. Rob van Sonsbeek 3-2. Scheidsrechter: J.A.B. Lensink (Arnhem). Rood: Dave Zafarin (assistent-trainer Groene Ster). Geel: Franco Kleinschiphorst (SV TOP), Kenny Tokaya (Groene Ster).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *