Groene Ster moet oogsten in Oss

Zondag staat voor Groene Ster in Oss de ontmoeting tegen SV TOP geprogrammeerd. In het Osse Frans Heesen Stadion zullen de groen-witten op zoek moeten gaan naar een goed resultaat. Op basis van de thuiswedstrijd zou dit ook mogelijk moeten zijn. Groene Ster kwam op eigen veld vlak na rust op een riante 4-0 voorsprong. TOP knokte zich echter terug in de wedstrijd en binnen mum van tijd stond er een stand van 4-3 op het scorebord. In de slotminuut zorgde invaller Levi ten Brink voor de bevrijdende treffer, waardoor Groene Ster met een doelpuntrijke uitslag van 5-3 aan het langste eind wist te trekken. Na de zeperd tegen Deurne heeft de equipe van Harrie Thoma een hernieuwde mogelijkheid om de slechte reeks van vier nederlagen op rij te beëindigen. Met een vierde plaats op de ranglijst doet tegenstander en nieuwkomer SV TOP het goed in de hoofdklasse B. De Ossenaren hebben een opmerkelijk doelsaldo met 38 gescoorde treffers en 41 tegendoelpunten, de meest gepasseerde defensie van de hoofdklasse B. TOP zal wat recht willen zetten na de 6-1 afstraffing bij Dongen. Groene Ster zal er net zo over denken na de teleurstellende nederlaag tegen Deurne. Ondanks het feit dat TOP zes plaatsen hoger staat op de ranglijst is het verschil tussen beide ploegen maar zes punten. Een extra drijfveer voor de groen-witten om die kloof te verkleinen.

Geef u op voor de busreis naar Oss!

Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf Sportpark Pronsebroek naar Oss. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 8 maart 2015
SV TOP – Groene Ster
Locatie: Frans Heesen stadion 

Scheidsrechter: J.A.B. Lensink
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.15 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *