Groene Ster kan belangrijke slag slaan in Valkenswaard

Aanstaande zondag, op de eerste dag van de zomertijd, vervolgt Groene Ster de competitie in de hoofdklasse B met een uitduel bij De Valk in Valkenswaard. Na de belangrijke en fraaie driepunter op eigen veld tegen TEC zal Groene Ster het goede gevoel willen doortrekken en in Valkenswaard op zoek moeten gaan naar de eerste uitzege van 2015. De Valken kennen een moeizaam seizoen in de hoofdklasse B en verloren afgelopen week het staartduel bij AWC (3-1), waardoor de geel-zwarten nu puntgelijk onderaan vertoeven met de Wijchenaren. Voor zowel De Valk als Groene Ster staan zondag de nodige belangen op het spel. Met een kloof van zeven punten naar de eerste nacompetitieplek zal De Valk de laatste strohalm willen grijpen om het acute degradatiegevaar af te wenden. Groene Ster kan zondag goede zaken doen door bij winst de afstand naar onderen te vergroten, aangezien eveneens het duel in de onderste regionen tussen de nummers 12 en 11, Schijndel en Deurne, staat geprogrammeerd. Het thuisduel tegen De Valk leverde een 2-0 zege op voor de groen-witten, een resultaat dat zondag niet vanzelf zal komen aanwaaien. Daarvoor zullen de manschappen van Harrie Thoma en Dave Zafarin de voeten moeten laten spreken.

Spelersbus vol!
Door een vol geboekte spelersbus is het helaas niet mogelijk om u op te geven voor deze uitwedstrijd. Uiteraard kunt u Groene Ster wel met eigen vervoer komen ondersteunen in Valkenswaard (Sportpark Het Valkennest, Bosstraat 85, 5555 JA).

Zondag 29 maart 2015
De Valk – Groene Ster
Locatie: Sportpark Het Valkennest

Scheidsrechter: K.C.A. Mandemakers
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 12.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *