Windhoos neemt dak Groene Ster mee

De storm die gisteren over Limburg trok heeft aan het begin van de avond flink huis gehouden bij Groene Ster. Gisterenavond even na 19.00 uur trok een windhoos over Heerlerheide. Met een snelheid van 100 tot 120 kilometer per uur nam de wind het dak mee van het voormalige jeugdhome. De schade is enorm. Vanmorgen zijn medewerkers van Groene Ster en de dakdekker aan de slag gegaan om de schade met man en macht te herstellen, zodat komende zaterdag geen overlast ontstaat bij de jeugdwedstrijden. Zie de foto’s.

stormschade jeugdhome 002

stormschade jeugdhome 003

stormschade jeugdhome 005

stormschade jeugdhome 006

stormschade jeugdhome 010

stormschade jeugdhome 012

stormschade jeugdhome 014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *