Paasmaandag beker: Groene Ster – LHC

Paasmaandag speelt Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek het duel in de kwartfinale van de districtsbeker Zuid II tegen tweedeklasser LHC uit Eygelshoven (aanvang: 14.30 uur). De winnaar van dit duel plaatst zich niet alleen voor de halve finale, maar mag ook het komende seizoen deelnemen aan de landelijke KNVB Beker 2015-2016. Groene Ster zal er alles aan gelegen zijn om goed voor de dag te komen om, na twee magere jaren met vervroegde uitschakeling in de poulefase, het historische bekersucces van daarvoor (zes maal op rij plaatsing voor KNVB Beker) weer in ere te herstellen. De bezoekers zorgde in de vorige bekerronde voor een verrassing door SV Meerssen, dat een klasse hoger acteert, na een 1-1 gelijke stand te verslaan na strafschoppen. De laatste keer dat Groene Ster en LHC elkaar troffen was in competitieverband van het glorieuze kampioensseizoen 2010-2011. Bij de ploeg uit Eygelshoven hebben trainer Hans van Tussenbroek (hij werd kampioen met Groene Ster in seizoen 2005-2006) en de spelers Marc Bäumler, Mitch Broeren en Robin Hundscheid een verleden bij Groene Ster. Wij hopen u komende maandag in grote getale langs de lijn te mogen begroeten op sportpark Pronsebroek om Groene Ster van de nodige support te voorzien. Zorg dat je erbij bent!

kwartfinales
knvb

07-04-2015 Schijndel/DE WIT – JVC Cuijk
02-04-2015 Blauw Geel’38/JUMBO – Gemert (1-0)
06-04-2015 Groene Ster – LHC
06-04-2015 VV SCM – Blerick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *