Nieuwe bordsponsoren MKW Elektrotechniek en Marliv Dream

Wij mogen opnieuw twee nieuwe bordsponsoren begroeten binnen RKSV Groene Ster, te weten MKW Elektrotechniek en Marliv Dream. Namens bestuur en sponsorcommissie heten wij beide sponsoren van harte welkom en danken hun voor de ondersteuning van onze vereniging.

MKW ELEktrotechniek

MKW Elektrotechniek

Elektrotechnische installaties voor bedrijf en particulier. MKW Elektrotechniek uit Heerlen is uw professionele totaalpartner voor het installeren, onderhouden en inspecteren van elektrotechnische installaties in Limburg. Ook voor het installeren van telecommunicatiesystemen, het aanleggen van datanetwerken en het monteren van (nood)verlichting, schakelingen, wandcontactdozen, kabelgoten, wandgoten, verdeelinrichtingen en (krachtstroom)bekabeling is MKW Elektrotechniek uw professionele elektrotechnische partner. Wij denken in oplossingen, leveren kwaliteit en zijn uiterst flexibel. Voor informatie www.mkwe.nl Tel. 06 200 300 70.

Marliv Dream

Marliv dream

Bij ons vindt u de leukste woonaccessoires, cadeauartikelen, tassen, sieraden en veel meer. Onze collectie wordt steeds vernieuwd zodat er telkens iets voor ieders wil te vinden is. Vanwege het succes van onze winkel in Heerlerheide, en het dus zeer snel wisselende assortiment, is het voor ons niet langer haalbaar om de webshop up to date te houden! Daarom raden we u aan om ons via facebook te volgen, zodat u meteen op de hoogte bent van nieuwe artikelen. U kunt hier meteen reserveren/bestellen.

Bezoek ook onze sfeervolle winkel in het centrum van Heerlerheide (Wannerstraat 19). Geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.

Thuisparty organiseren? Ook dat doen wij! In samenwerking met Shine2Shine Maaseik. Bel (045-8501662) ons gerust voor meer info! Of stuur een mail naar [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *