Danny Vogelzang nieuwe trainer Groene Ster 2

Danny Vogelzang, 39 jaar oud, vader van twee kinderen en woonachtig in Brunssum zal komend seizoen Lancho Ernste opvolgen als trainer van het 2e elftal van Groene Ster. Lancho Ernste en zijn staf Rainer Ruzicka en Luigi Pescarolo gaan komend seizoen in een andere functie aan de slag bij Groene Ster.

Danny heeft zelf gespeeld bij RKBSV Brunssum, maar moest op jeugdige leeftijd door blessures noodgedwongen stoppen met voetballen. Hij heeft er dan ook bewust voor gekozen om verder te gaan als trainer. Als gediplomeerd trainer, is hij in het bezit van het UEFA TC3 Jeugd diploma, en als jeugdtrainer actief geweest voor RKBSV en BSV Limburgia. Verder is Danny trainer geweest bij de senioren van het 2e elftal van SVC2000 te Roermond. Ook is hij actief geweest bij de jeugdopleiding van MVV en Roda JC.

Danny lijkt zijn draai al gevonden te hebben bij Groene Ster getuige zijn eerste reactie. “Ik voel mij al prima thuis bij Groene Ster en heb erg veel zin om komend seizoen hier in Heerlerheide aan de slag te gaan. De komende periode zal ik samen met het bestuur vol aan de slag gaan met het samenstellen van de selectie voor Groene Ster 2. Tot ziens bij Groene Ster.”

2 reacties

op “Danny Vogelzang nieuwe trainer Groene Ster 2
2 reacties op “Danny Vogelzang nieuwe trainer Groene Ster 2
 1. Hay Ron,

  Ik lees nu pas je berichtje. Ik vind het zelf ook jammer dat ik door privé-omstandigheden noodgedwongen moest stoppen bij SVC. Neemt niet
  weg dat ik aan jou en SVC2000 geweldige herinneringen koester. We
  moeten snel weer wat afspreken. Trouwens bij deze nodig ik jou uit om
  eens een drankje en een hapje te doen bij Groene Ster. Jij en Marly zijn
  van harte welkom!!

  Groetjes Danny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *