Groene Ster treft hekkensluiter AWC op eigen veld

Nog vijf speeldagen en dan zit de competitiejaargang 2014-2015 er weer op. Op alle fronten zal de ontknoping in de hoofdklasse B een zeer spannend sluitstuk gaan krijgen. Zowel bovenin als onderin zal de komende weken om de fel begeerde punten worden gestreden. Om verder afstand te doen van de gevarenzone krijgt Groene Ster komende zondag bezoek van AWC uit Wijchen. De Wijchenaren sluiten de ranglijst en hebben met een kloof van negen punten naar de eerste nacompetitieplek zware papieren om het debuutjaar in de hoofdklasse B te continueren. Maar zolang de strijd nog niet is beslist, zal ook AWC (net als De Valk twee weken geleden) de laatste strohalm willen grijpen. Aan Groene Ster de taak om de spreekwoordelijke kat in het nauw geen rare sprongen te laten maken en zondag vol voor de winst te spelen.

De equipe van Harrie Thoma heeft op dit moment exact hetzelfde puntenaantal (25) na 21 duels als vorig seizoen en wist toen uit de laatste vijf duels negen punten te behalen en de competitie af te sluiten met 34 punten. Een mooie drijfveer om een dergelijk scenario te herhalen en zondag de eerste driepunter van de laatste vijf finales in te zetten. Het uitduel bij AWC leverde voor Groene Ster een minimale winst op (0-1), waarbij doelman Willem-Jan Thijssen in de slotfase een riante mogelijkheid op de Wijchense gelijkmaker knap onschadelijk maakte.

Wij nodigen u van harte uit om zondag aanwezig te zijn en u als 12e man te mogen begroeten op sportpark Pronsebroek. Zorg dat je erbij bent!


PUPIL VAN DE WEEKPupil1415-11

Zondag 12 april 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – AWC 1 Selina Moesman van Groene Ster Meisjes E8 pupil van de week. Selina is 12 jaar en zit in groep 7 van de Frans Postma school. Zij is middenvelder in Meisjes E8 welk team getraind wordt door Brian en Tamara Davis. Haar favoriete team is Roda JC, een specifiek favoriete speler heeft ze niet. Als einduitslag Groene Ster – AWC voorspelt Selina een 5-3 overwinning voor Groene Ster. Het team van de week is Meisjes E8, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

 

 


SPONSOREN VAN DE WEEK

Eurohandelsonderneming

Primera

Wiering Optiek

Zondag 12 april 2015
Groene Ster – AWC
Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: J. van den Hurk
aanvang: 14.30 uur

Een reactie

op “Groene Ster treft hekkensluiter AWC op eigen veld
Een reactie op “Groene Ster treft hekkensluiter AWC op eigen veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *