Groene Ster verslaat AWC in trefzekere tweede helft

Groene Ster heeft de ontmoeting tegen hekkensluiter AWC uit Wijchen in een 4-1 overwinning omgezet. In de eerste helft vergat een aanvallend Groene Ster het veldoverwicht in de score uit te drukken en werden een aantal riante mogelijkheden niet benut, waardoor de kleedkamer met een brilstand werd opgezocht. Na de kantwisseling brak Eloy Cox met zijn eerste competitietreffer de ban, waarna Remo Gielkens na een uur voetbal de score verdubbelde. Met nog een kwartier op de klok vielen er snel drie treffers achter elkaar. Eerste tekende Kevin Werker voor de 3-0, vervolgens zorgde AWC-er Twan Franken voor de bezoekersgoal en als laatste liet Kenny Tokaya, net als vorige week, de eindstand in de boeken noteren. De equipe van Harrie Thoma deed daarmee wat het moest doen en deelt nu samen met DOSKO de negende plek op de ranglijst. Door de verrassende zege van Deurne op Blauw Geel’38 bedraagt de kloof naar de nacompetitieplekken vijf punten. Komende week reist Groene Ster af naar Bergen op Zoom waar DOSKO, dat vandaag een 0-0 remise behaalde in Dongen, gastheer zal zijn.

Bekijk foto’s Groene Ster – AWC (met dank aan Lucho Carreno)

Groene Ster – AWC 4-1 (0-0). 49. Eloy Cox 1-0, 63. Remo Gielkens 2-0, 72. Kevin Werker 3-0, 73. Twan Franken 3-1, 76. Kenny Tokaya 4-1. Scheidsrechter: J. van den Hurk (Tilburg).

Koppensnellen Groene Ster – AWC

De Limburger: Groene Ster dicht bij klassenbehoud

De Gelderlander: Doek lijkt gevallen voor AWC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *