Groene Ster reist zondag af naar Bergen op Zoom

Zondag speelt Groene Ster de belangrijke uitwedstrijd in Bergen op Zoom bij DOSKO. Een treffen tussen twee ploegen met 28 punten in hun bezit en die beiden net boven de streep staan met vijf punten voorsprong op de eerste gevaarlijke plaats. Het zal duidelijk zijn dat de winnaar van deze ontmoeting goede zaken zal doen in de rangschikking. DOSKO, dat dit seizoen is overgekomen vanuit de hoofdklasse A, wist de eerste periodetitel te bemachtigen en zakte daarna weg richting de brede middenmoot van de hoofdklasse B. Het thuisduel tegen de Doskoanen op de laatste speeldag van 2014 zal nog bij menig Groene Ster supporter op het netvlies staan. Na een dubbelblanke ruststand barstte het duel in de tweede helft pas echt los. DOSKO wist zich na een 0-2 voorsprong te combineren, maar toen brak een waanzinnige drietal minuten aan voor de groen-witten. Treffers van Remo Gielkens, Roy Bejas en Dwayne van Westering zorgde voor een ongekende ommekeer en een 3-2 winstpartij voor Groene Ster. De equipe van Harrie Thoma zal in Bergen op Zoom met het vertrouwen van de laatste weken op zoek moeten gaan naar de punten, welke buitenshuis in 2015 nog niet behaald werden.

Geef u op voor de busreis naar Bergen op Zoom!

Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.00 uur vanaf Sportpark Pronsebroek naar Bergen op Zoom. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 19 april 2015
DOSKO – Groene Ster
Locatie: Sportpark Meilust

Scheidsrechter: S.P.M. Teuben
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *