Info en meereizen bekerduel in Blerick

Het vertrek van de bus voor de halve finale-wedstrijd van de districtsbeker tegen SV Blerick op donderdag 23 april is vastgesteld op 17.30 uur. De wedstrijd begint om 20.00 uur. In afwijking van het busvervoer bij uitwedstrijden in competitieverband dienen alle geïnteresseerde supporters die willen meereizen zich hiervoor op te geven. Dit is vanaf vandaag mogelijk bij Rob van Kesteren via 06-28892473 (telefonisch/sms/app).

Met het oog op de te verwachten steun van die supporters die op eigen gelegenheid naar Blerick reizen hierbij alvast informatie over de route naar complex ’t Soarbrook te Blerick: de speelvelden zijn gelegen aan de Baasdonkweg te Blerick. Het complex is te bereiken via de A73 (Roermond-Venlo). Na afslag 13 gaat u aan het einde van die afslag rechtsaf (N566 Eindhovenseweg). Na 500 meter slaat u linksaf (Groot Bollerweg), vervolgens de 1e weg rechtsaf (Marconistraat) en tenslotte nogmaals de 1e weg rechtsaf (Baasdonkweg). De afstand Heerlerheide – Blerick bedraagt 75 kilometer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *