Bus naar bekerfinale volgeboekt

Zondag 17 mei 2015 speelt Groene Ster 1 in Someren (sportpark De Potacker) de bekerfinale tegen topklasser JVC Cuijk (aanvang: 14.30 uur). De vertrektijd van de bus is om 10.00 uur. Wij kunnen u echter mededelen dat de bus volgeboekt is en opgeven voor de busreis niet meer mogelijk is.

Op deze voor Groene Ster bijzondere en unieke dag speelt ook Groene Ster 2 in Asten (sportpark ’t Root) de bekerfinale voor reserve-elftallen tegen Gemert 2 (aanvang: 11.00 uur). De spelersbus en supportersbus van het tweede elftal zal om 08.30 uur vertrekken vanuit Heerlerheide.

KNVB-Beker-Logo-2

JVCgroenester-logo
JVC CUIJK 1 – GROENE STER 1

 

Gemertgroenester-logo
GEMERT 2 – GROENE STER 2

Een reactie

op “Bus naar bekerfinale volgeboekt
Een reactie op “Bus naar bekerfinale volgeboekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *