Groene Ster kan het zondag afmaken tegen Schijndel

Komende zondag speelt Groene Ster de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Schijndel/DE WIT. Een cruciaal duel om het klassenbehoud veilig te stellen. Het verschil naar de degradatie play-offs bedraagt vier punten op naaste achtervolger Deurne en zes punten op de opponent van zondag, Schijndel/DE WIT. Winst betekent handhaving voor de groen-witten, bij een gelijkspel of nederlaag speelt de uitslag van het duel tussen Deurne en Baronie een eminente rol.

De equipe van Harrie Thoma en Dave Zafarin zal zich er terdege bewust van zijn dat het in het laatste thuisduel moet gebeuren en een qua resultaten mindere tweede seizoenshelft alsnog in positieve zin kan worden afgesloten. Thuiszeges op de huidige koploper TEC en degradant AWC leverde voor Groene Ster de enige zes punten op in 2015, waarmee de sterke subtop klassering van voor de winterstop snel verdampte. Groene Ster krijgt zondag een hernieuwde kans om zich veilig te spelen nadat afgelopen zondag tegen OSS’20 het rendement uit de mogelijkheden niet werd benut en de ontmoeting in mineur eindigde. Schijndel zal in Heerlerheide voor de allerlaatste kans spelen. De ploeg van trainer Frank Brands kreeg vorige week een flinke tik te verwerken toen in de blessuretijd de driepunter alsnog uit het zicht geraakte door de late gelijkmaker van DOSKO. Daardoor zal Schijndel alleen met twee zeges uit de laatste twee duels nog aan de nacompetitie kunnen ontsnappen. Beide ploegen zullen strijdbaar aan de aftrap verschijnen, waarbij Groene Ster ook nog de sportieve revanche van de met 3-0 verloren uitwedstrijd in het achterhoofd zal hebben. Op een regenachtige zondag liet Groene Ster te veel mogelijkheden onbenut, waarna Schijndel uit een aantal momenten wist toe te slaan.

Groene Ster rekent zondag weer op de steun van de trouwe supporters om zo de hoofdmacht als 12e man dat extra steuntje in de rug te geven. Zondag de laatste thuiswedstrijd van seizoen 2014-2015 op sportpark Pronsebroek: Mis het niet en zorg dat je erbij bent!


PUPIL VAN DE WEEKPupil1415-13

Zondag 3 mei 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Schijndel/DE WIT 1 Jaran Vondenhoff van Groene Ster E4 pupil van de week. Jaran is 11 jaar en speelt in Groene Ster E4. Ook zijn broertje Nourdin speelt in E4. Zijn trainers zijn Roy Stahlberg en Raymond Drijver. Jaran zit in groep 7/8 van Basisschool Frans Postma. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Daley Sinkgraven van Ajax. Voorspelling van Jaran: Groene Ster – Schijndel/DE WIT 2-1. Team van de week is Groene Ster E4, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

 

 


sponsor VAN DE WEEK

TINC-Computers

Zondag 3 mei 2015
Groene Ster – Schijndel/DE WIT
Locatie: Sportpark Pronsebroek
Scheidsrechter: R.C.F.C. Kroesen
aanvang: 14.30 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *