Groene Ster ontvangt Go Ahead Eagles op Bevrijdingsdag

Dinsdag 5 mei 2015 speelt de hoofdmacht van hoofdklasser Groene Ster op eigen veld, sportpark Pronsebroek, tegen eredivisionist Go Ahead Eagles. Aftrap van dit aantrekkelijke duel is om 19.00 uur. De eredivisieclub uit Deventer verblijft drie dagen in Limburg voor een trainingskamp. Dit ter voorbereiding op de twee slotwedstrijden in de eredivisie en de dreigende play-offs waarin de traditierijke club uit de Adelaarshorst het eredivisieschap moet veilig stellen. Aan Groene Ster zijde zullen al enkele nieuwe spelers/testspelers van de partij zijn.

Het is niet de eerste keer dat Go Ahead Eagles op bezoek komt in Heerlerheide. In de zomer van 1976, bijna 40 jaar geleden, speelde Groene Ster 1 ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan een jubileumwedstrijd tegen Go Ahead Aagles. Destijds was de legendarische Limburger Wiel Coerver trainer bij de club uit Deventer.

De entree bedraagt voor volwassenen € 5,00 en voor 65+ en jeugd (t/m 14 jaar) € 2,50. Groene Ster leden hebben gratis toegang op vertoon van hun persoonsgebonden seizoenkaart.


GS-GAE1

Een reactie

op “Groene Ster ontvangt Go Ahead Eagles op Bevrijdingsdag
Een reactie op “Groene Ster ontvangt Go Ahead Eagles op Bevrijdingsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *