Cupfighter Groene Ster 2 wil nog één keer stunten in bekerfinale

Komende zondag reist Groene Ster 2 af naar Asten om in de bekerfinale voor reserve-efltallen aan te treden tegen de reserves van Gemert (aanvang: 11.00 uur). Plaats van handeling is sportpark ’t Root van voetbalvereniging NWC, waar deze dag nog drie andere bekerfinales zullen worden afgewerkt. De manschappen van de afscheid nemende trainer Lancho Ernste en begeleiders Rainer Ruzicka en Luigi Pescarolo zullen na een sterk bekertoernooi nog één keer een laatste kunstje willen flikken in deze eindstrijd. Met Gemert 2 wacht op papier de zwaarst mogelijke tegenstander voor de groen-witten. De Gemertenaren vertoeven al jaren in de top van de reserve hoofdklasse en pakte dit seizoen de titel in de hoogste reserve-afdeling. Hierdoor zal Gemert 2 ook nog gaan uitkomen in de strijd om de landstitel voor reserveteams. Het mag duidelijk zijn dat de zwart-witten als favoriet aan de bekerfinale beginnen. Groene Ster 2 heeft echter in de voorbije bekerduels aangetoond geen ontzag te hebben voor een hoger acterende ploeg. Zo werden de reservehoofdklassers Bekkerveld 2 (1-4) en Deurne 2 (0-5) volledig terecht aan de kant geschoven. Zondag zal Groene Ster 2 hier een vervolg aan willen geven en zal nog eenmaal alles op alles moeten worden gezet om voor die hernieuwde bekerstunt te gaan.

Groene Ster nodigt alle supporters en leden uit om het tweede elftal te komen ondersteunen in Asten, waarna ’s middags het 4 km verderop liggende sportpark van Someren kan worden bezocht voor de bekerfinale van Groene Ster 1 tegen topklasser JVC Cuijk (aanvang: 14.30 uur). Een prachtige en voor Groene Ster unieke finaledag in het Brabantse land. Mis het niet en zorg dat je erbij bent!

Bekijk via deze link de adresgegevens en route naar het sportpark van NWC in Asten

Gemertgroenester-logo

knvb

Zondag 17 mei 2015
Gemert 2 – Groene Ster 2
Locatie: Sportpark ’t Root (Asten)

Scheidsrechter: R.J. Theeuwen
aanvang: 11.00 uur
vertrek bus: 08.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *