Drie bussen naar bekerfinales Groene Ster 1 en 2

Aanstaande zondag 17 mei 2015 zullen drie bussen vanuit Heerlerheide vertrekken naar de bekerfinale wedstrijden van Groene Ster 1 (Someren) en Groene Ster 2 (Asten). Om 8.30 uur vertrekken vanaf ons sportpark de eerste twee bussen richting Asten, waar op het sportpark van NWC in Asten om 11.00 uur Groene Ster 2 de finale van de districtsbeker voor reserve-elftallen speelt tegen Gemert 2, de kampioen in de hoofdklasse voor reserve-elftallen. Na de finale van Groene Ster 2 zullen deze twee bussen vertrekken naar Someren waar Groene Ster 1 de finale zal spelen. In deze bussen -die om 8.30 uur vertrekken- zijn nog enkele plaatsen vrij. Hiervoor kunt u contact opnemen met Rainer Ruzicka (06-43422929).

Om 10.00 uur vertrekt de derde bus vanuit Heerlerheide richting Asten met daarin de selectie, staf en supporters van Groene Ster 1. Zij zullen gezamenlijk de finalewedstrijd van het tweede bezoeken in Asten voordat zij naar Someren gaan waar Groene Ster 1 om 14.30 uur de finale speelt tegen topklasser JVC Cuijk. Deze bus is helemaal volgeboekt.

Ook zullen een groot aantal Groene Ster supporters per eigen vervoer naar Asten en Someren reizen om ons eerste en tweede elftal te ondersteunen in deze bekerfinales.

Onderstaand de adresgegevens van beide sportparken:

Bekerfinale Groene Ster 2: NWC, sportpark ’t Root, Beatrixlaan 42, 5721 LZ Asten

Bekerfinale Groene Ster 1: Someren, sportpark De Potacker, Potakkerweg 21, 5712 AV Someren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *