Nieuwe aanwinsten selectie Groene Ster

In het nieuwe seizoen 2015-2016 mag Groene Ster opnieuw vier nieuwe spelers verwelkomen. Nadat eerder al Randy Grens (Heidebloem/Bovitec) en Mick Hellemons (Roda JC) voor Groene Ster kozen, maken nu ook verdediger Sebastiaan de Jongh en aanvaller Maikel de Groot de overstap, beiden zijn afkomstig van van Roda JC. Verder komt middenvelder Jordi Orbons over van BSV Limburgia en middenvelder/verdediger Cem Bozkurt verruilt Heidebloem/Bovitec voor Groene Ster.

De 20-jarige Sebastiaan de Jongh is een talentvolle linker vleugelverdediger die na een 2-jarig contract bij Roda JC de overstap naar Groene Ster maakt. De in Heerlen woonachtige Sebastiaan de Jongh speelde maar liefst twaalf jaar bij Roda JC. De 18-jarige Maikel de Groot is een 1.95 meter lange centrumspits die dit seizoen uitkwam voor Roda JC A1. Voor de sympathieke Maikel is het een terugkeer op het oude nest, de aanvaller vertrok op 8-jarige leeftijd van Groene Ster naar de jeugdopleiding van Roda JC. De 21-jarige Jordi Orbons komt over van BSV Limburgia, de ambitieuze jeugdige middenvelder uit Brunssum speelde daarvoor in Duitsland en bij Langeberg en doorliep voorheen de jeugdopleiding van Roda JC. Routinier Cem Bozkurt, die in de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles al meedeed, komt over van eersteklasser Heidebloem/Bovitec. De 31-jarige ervaren middenvelder/verdediger kwam in het verleden uit voor SV Meerssen.

SDJ
Sebastiaan de Jongh
 MDG
Maikel de Groot
2015 05 15 Jordi Orbons15058825328_6420f7a358_b
Jordi Orbons
 17 Cem Bozkurt
Cem Bozkurt

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *