Maandag 18 mei 2015 start Rabobank Clubkas Campagne

Maandag 18 mei 2015 gaat de Rabobank Clubkas Campagne van start voor alle verenigingen en stichtingen en waarbij de Rabobank maar liefst € 150.000,- aan sponsorgeld gaat verdelen!!!

Hoe meer stemmen onze vereniging Groene Ster krijgt hoe meer geld wij krijgen. Elke stem levert geld op!

Stemmen

Van 18 mei tot en met 31 mei 2015 mogen klanten van de Rabobank drie stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging(en). Leden mogen vijf stemmen uitbrengen. Elke stem is geld waard. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. RKSV Groene Ster ontvangt het aantal stemmen die op onze vereniging zijn uitgebracht maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor onze vereniging RKSV Groene Ster belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zodoende stemmen voor onze vereniging te verzamelen.

Wij kunnen dit geld goed gebruiken voor alle activiteiten die wij dit jaar organiseren. Het zou daarom fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan RKSV Groene Ster bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Parkstad Limburg.

Klik hier voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne.

Alle leden van de Rabobank ontvangen een persoonlijke stemcode via post of mail. Klanten waarvan het e-mailadres bekend is bij de Rabobank ontvangen een persoonlijke code via mail. Bent u klant en is uw e-mailadres niet bekend bij de bank dan kunt u zelf via telefoon of e-mail een persoonlijke stemcode aanvragen.

Groene Ster pakt deze actie gezamenlijk op met CV De Bokkeriejesj Heerlerheide en Koninklijke Schutterij St. Sebastiaan te Heerlerheide.

Namens RKSV Groene Ster bedankt voor u medewerking en steun, en zeg het voort!!!

RaboClubkas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *