Jaaroverzicht 2014-2015 Groene Ster 1

Vóór u ligt wederom een overzicht van alle, in het seizoen 2014-2015, gespeelde wedstrijden aangevuld met allerlei (on-) interessante statistieken, (on-) belangrijke wetenswaardigheden en andere (on-) zinnige gegevens.

Het was me het jaartje wel ! Een prima eerste seizoenshelft, drie spelers die halverwege het seizoen hun sportieve heil elders zochten gevolgd door héél veel zondagen zonder punten, plaatsing voor de KNVB-beker, een prima sponsoravond, een leuke oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles overschaduwd door het noodlottige ongeval van een Groene Ster-jeugdspeler, een plaatsje in de eindrangschikking net boven de bekende streep, vier punten tegen de uiteindelijke kampioen, een vervelende schorsing voor de districtsbekerfinale die overigens terecht fors verloren ging en, tot slot, ook nog enkele personele wisselingen in technische staf en spelersgroep. Een seizoen met enkele ups en veel downs zit er op !

Lees verder en bekijk het volledige jaaroverzicht 2014-2015

Op de pagina van Groene Ster 1 – Algemeen is tevens het spelersklassement, de eindstanden van Groene Ster 1 en de palmares t/m seizoen 2014-2015 bijgewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *