Seizoensafsluiting 2015 succesvol met 250 sportieve deelnemers

De traditionele seizoensafsluiting 2015 was een prima dag, die dit jaar opnieuw mocht rekenen op veel sportieve belangstelling. Van ’s morgens 10 uur tot 19.00 uur stond deze dag in het teken van voetbalactiviteiten. In de ochtenduren ondanks de hevige regen een succesvol vader/moeder – zoon /dochter toernooi voor D, E en F teams. In de middaguren stond het mini-toernooi voor de junioren en voor de senioren op het programma.

In de namiddag vond de presentatie van het nieuwe G-team plaats, zij werden tussen een erehaag – bestaande uit spelers van het prominente team van jeugdleiders- voorgesteld op professionele wijze. Een sensationele doelpuntrijke wedstrijd eindigde in een 9-8 zege voor het G-team.

Ook speelden de veteranen die traditioneel van de partij zijn op de afsluitdag tegen het zesde elftal. Het sportieve sluitstuk was de afscheidswedstrijd voor Diego Jongen. Groene Ster 1 tegen een team bestaande uit oud-Groene Ster spelers en oud-profs waar Diego mee samen gespeeld heeft. In een aantrekkelijk duel lieten de oud-profs waaronder Mark Luijpers, Sjoerd Winkens en de doelmannen Danny Wintjens en Sieb Dijkstra zien nog over voldoende kwaliteiten te beschikken. Ook toonde Irio Lagarde, Ronald Dassen, Isam Chergaoui, Jerome Habets, Kevin Vijgen en Jemayel Maruanaja aan waarom zij in onze hoofdmacht gespeeld hebben.

Een woord van dank aan de aanwezige Ed Hendriks en oud-verzorger Leo Derwall en aan de organisatie van de wedstrijd, die in handen was van de elftalleiders Rob van Kesteren en Karel Pelzer, terwijl Max Kok, Melvin Vink en Vincent Heuts inhoud gaven aan het arbitrale trio.

Onze hoofdmacht won in een doelpuntrijk duel tegen de oud-profs/eerste elftal met 6-3. Diego Jongen had een hoofdaandeel in de score voor het team van de oud-profs/eerste elftal spelers.

Tijdens een gezellige feestavond na afloop van deze wedstrijd werd afscheid genomen van verzorger Henk Goblet en werd Karel Pelzer gehuldigd vanwege zijn 25-jarig elftalleiderschap. Diego Jongen werd gehuldigd voor zijn wilskracht en inzet in de periode 2009-2015. Ondanks zijn blessureleed was Diego een voorbeeld voor velen. Ondanks zijn beperkte inzetbaarheid wegens blessures, was zijn inbreng vaak beslissend.

Allen werden toegesproken door voorzitter Jos Op ’t Eijnde en ontvingen een attentie en bloemen van spelersgroep en bestuur.

Speler van het jaar
Speler van het jaar werd aanvoerder Maikel van Kesteren die een degelijk seizoen speelde. Nummer twee werd de stabiele verdediger Kevin Werker en nummer drie werd doelman Willem-Jan Thijssen, die vorig seizoen tot winnaar werd uitgeroepen.

Lager elftal van het jaar werd het veteranen team 35 + van Groene Ster dat kampioen wist te worden.

Tot slot een woord van dank aan onze vele hard werkende vrijwilligers, onze kantinebeheerders en de beide muziekmakers DJ Jessin en DJ Patrick die zorgden voor een geslaagde afsluiting van het seizoen 2014-2015.

SONY DSC SONY DSC
SONY DSC SONY DSC
SONY DSC SONY DSC
SONY DSC SONY DSC
   

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *