Groene Ster sluit overeenkomst met Sports & Soccer Center

Groene Ster heeft voor de komende drie jaar een samenwerkings-overeenkomst gesloten met het Sports & Soccer Center (voormalig TSW) gelegen bij de thuishaven van Roda JC, het Parkstad Limburg Stadion. Dit betekent dat wij al onze kleding, zoals shirts, trainingspakken, jassen, tassen, warming up shirts en ballen zullen aanschaffen bij het Sports & Soccer Center. Wij willen dan ook al onze teams kleden in de uniforme Groene Ster kledinglijn.

Elftallen die sponsoren hebben voor shirts, polo’s, trainingspakken, tassen, warming up shirts dienen dit te melden bij het bestuur. In overleg met de sponsor zal dan kleding aangeschaft worden in de Groene Ster kledinglijn. Voordeel is een uniforme kledinglijn en een extra Groene Ster korting voor de sponsor. Daarnaast zullen wij starten met een nieuw concept shirtsponsoring, waarover binnenkort meer nieuws.

Zie bijgevoegde flyer (sportkledinglijn Groene Ster)

Groene Ster sportkleding met korting bij Sports &Soccer Center
Bij aankoop van voetbalschoenen ontvangen Groene Ster leden € 10,- extra korting, gebruik daarvoor de in de kantine verkrijgbare kortingsbonnen van het Sports & Soccer Center. Ook krijgen Groene Ster leden extra korting op de uniforme Groene Ster kledinglijn.

Zie bijgevoegde flyer (kortingsbon voorzijde)

Zie bijgevoegde flyer (kortingsbon achterzijde)

Sports soccer center

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *