Vierde editie Ladies Night bij Groene Ster: deelnemersveld blijft groeien

Het wordt weer gezellig druk vrijdag 4 september a.s. als de vierde editie van de Ladies Night op sportpark Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg, de thuishaven van Groene Ster, in Heerlerheide wordt gespeeld. Aan dit damesvoetbaltoernooi voor elftallen nemen deel te weten Schaesberg, RKDFC, IVS, SV Brunssum 2, Olympia Schinveld, Abdissenbosch, Weltania, Langeberg, FC Hoensbroek, Caesar, BSV Limburgia, FC Kerkrade-West, RKHBS en gastvereniging Groene Ster.

De aanvang van de eerste poulewedstrijden is om 19.30 uur. De halve finales zijn om 23.00 uur gepland waarna aansluitend de finalewedstrijden plaatsvinden. De prijsuitreiking is om 24.00 uur. Naast de wisselbeker voor het winnende team zijn er bekers voor de nummers 1 t/m 4. Voor de overige teams zijn er herinneringsbekers. Daarnaast vallen ook de speelster van het toernooi en de doelvrouw van het toernooi in de prijzen.

Aan het zogenaamde Veterinnentoernooi (voor zeventallen) wordt deelgenomen door titelverdedigsters RKVV Heksenberg, Weltania, Olympia Schinveld en IVS.

Dit toernooi wordt gespeeld op een “klein” kunstgrasveld. Er zijn bekers voor de nummers 1 t/m 4. Ook hier krijgen de speelster van het toernooi en de doelvrouw van het toernooi een individuele prijs. De prijsuitreiking valt samen met die van de Ladies Night omstreeks 24.00 uur.

DJ Patrick Vroomen en een gastartiest zulllen gedurende het toernooi voor de muzikale ondersteuning zorgdragen. Tevens wordt er een loterij gehouden waarbij aardige “damesprijzen” te winnen zijn. Spelers, supporters en liefhebbers van damesvoetbal worden uitgenodigd op vrijdag 4 september 2015 vanaf 19.30 uur aanwezig te zijn op sportpark Pronsebroek in Heerlerheide.

Ladies-Night2015

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *