Programma en deelname Ladies Night 2015 vrijdag 4 september 2015

Aanstaande vrijdag 4 september a.s. zal er op sportpark Pronsebroek van Groene Ster -gelegen aan de Hei-Grindelweg- te Heerlerheide de inmiddels vierde editie van het damesvoetbaltoernooi Ladies Night (voor elftallen) en het zogenaamde Veterinnentoernooi (voor zeventallen) plaats vinden.

Vooraf willen wij onze dank uitspreken aan alle deelnemers voor hun deelname aan ons toernooi. Naast het voetballen zullen wij zorgdragen voor een gezellige sfeer. De muzikale omlijsting zal in handen zijn van DJ Patrick Vroomen en ook zal er live muziek aanwezig zijn, te gast zijn de band BokRock en Elvis.

Bekijk de volgende bijlagen:

het wedstrijdreglement voor de Ladies Night (voor elftallen);

het wedstrijdreglement voor het Veterinnentoernooi (voor zeventallen);

– de poule-indeling en het speelschema voor de Ladies Night:
Poule A
Poule B en C

de poule-indeling en het speelschema voor het Veterinnentoernooi

LET SVP OP HET AANVANGSTIJDSTIP VAN DE EERSTE WEDSTRIJD VOOR UW TEAM EN BEN OP TIJD AANWEZIG!

Wij doen tevens het vriendelijke doch dringende verzoek om u bij aanvang van het toernooi te melden bij het wedstrijd-secretariaat in de bestuurskamer. Gelieve daar op dat moment ook een lijst met spelersnamen en rugnummers in te leveren (zie hiervoor de bijgevoegde reglementen).

Voor eventuele aanvullende informatie kunt u zo nodig contact opnemen met Rainer Ruzicka van de toernooiorganisatie via 06-43422929.

Wij wensen u alvast veel succes bij de voorbereidingen van dit toernooi en zien u graag op vrijdag 4 september a.s. op ons sportcomplex.

Met sportieve groet,

namens de organisatie,

Rainer Ruzicka
Sjef Odekerken
Jos Op ’t Eijnde

Ladies-Night2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *