Geen doelpunten bij Chevremont – Groene Ster

In het laatste pouleduel van de districtsbeker tussen Chevremont en Groene Ster vielen afgelopen dinsdagavond geen treffers te noteren. Ondanks dat beide ploegen zich reeds verzekerd hadden voor de tweede bekerronde werd er toch voor de winst gestreden en zat er genoeg tempo in het treffen. De ploeg van oud Groene Ster speler Maurice Verbunt zette Groene Ster snel onder druk en probeerde voetballend naar openingen te zoeken. Groene Ster gaf weliswaar niet veel weg, maar was vooralsnog niet in staat om noemenswaardige mogelijkheden af te dwingen. Op het kunstgras van sportpark Kaffeberg was het Chevremont dat zich de betere kansen wist te scheppen. Zo verscheen Chevremont-speler Thijmen van Iersel oog in oog met Willem-Jan Thijssen om vervolgens huizenhoog over te schieten en ging een doelpoging van Raymond Frijns voorlangs.

Met het oog op de competitiestart van aankomende zondag werd er in de tweede helft een aantal wissels doorgevoerd. Zo keerde bij Groene Ster Kenny Tokaya terug van een blessure, waardoor trainer Harrie Thoma weer wat ruimer in zijn keuzemogelijkheden zit. Ook de tweede helft ging verder gelijk op, alhoewel Chevremont-spits Eloy Cox nog de grootste mogelijkheid kreeg. De ex-Groene Ster speler zag zijn lob over Willem-Jan Thijssen op het dak van het doel belanden, waardoor de wedstrijd eindigde zoals deze begon.

Komende zondag is de competitie-ouverture in de hoofdklasse B en ontvangt Groene Ster op eigen veld Baronie uit Breda. Aanvang: 14.30 uur.

Chevremont – Groene Ster 0-0 (0-0). Scheidsrechter: J.J.M. Vries (Bunde).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *