Seizoensouverture Groene Ster tegen Baronie

Komende zondag vindt de aftrap plaats van een nieuwe competitiejaargang in de hoofdklasse B als Groene Ster het op eigen veld mag opnemen tegen Baronie uit Breda. Daarmee wordt de competitie gestart met een duel tussen twee ploegen die elkaar vorig seizoen in de laatste competitiewedstrijd ook al ontmoetten. In een wedstrijd om des keizers baard trok Baronie met een 1-0 winst aan het langste eind en werd doelpuntenmaker Dennis Peragon naar de topscorerstitel geleid. Na het vertrek van trainer Jack Sweres heeft Edin Curic inmiddels het stokje overgenomen als hoofdcoach van de Baronnen. Met een zevende plek sloot de Bredase ploeg verdienstelijk de competitie af, iets wat dit seizoen met een vrijwel ongewijzigde selectie geëvenaard zal willen worden.

In het kader van ‘een goed begin is het halve werk’ zal Groene Ster op eigen veld de seizoensopener met een positief resultaat willen aftrappen. Na een dikke maand voorbereiding zal er elke zondag gestreden moeten worden voor de punten in een competitie die door insiders als sterker wordt geacht dan verleden seizoen. Mede gebaseerd op de ambities die enkele nieuwkomers in de hoofdklasse B hebben uitgesproken en de gevestigde namen waarvan verwacht wordt dat ze in de top van de ranglijst meedoen. Groene Ster haalde uit de openingswedstrijden van de laatste drie seizoenen steeds een gelijkspel. In seizoen 2011-2012, bij het weerzien met de hoofdklasse B, werd voor het laatst de seizoensouverture in winst omgezet. Tegenstander op sportpark Pronsebroek was toen de opponent van komende zondag: Baronie. Na een 0-1 achterstand zorgde treffers van Roy Bejas en Diego Jongen ervoor dat de volle buit in Heerlerheide bleef. Om goed uit de startblokken te schieten zal een dergelijk resultaat aanstaande zondag ook gewenst zijn voor de ploeg van Harrie Thoma en Dave Zafarin.

Groene Ster zal zondag voor het eerst in gloednieuwe wedstrijdshirts spelen met Flexpoint als rugsponsor. Voorafgaand aan het duel zullen de nieuwe shirts met Flexpoint als rugsponsor gepresenteerd worden.

Groene Ster nodigt iedereen van harte uit om zondag aanwezig te zijn op sportpark Pronsebroek. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!


PUPIL VAN DE WEEKPupil1516-1

Zondag 6 september 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Baronie 1 Dean Temmink van Groene Ster F4 pupil van de week. Dean is 6 jaar en zit in groep 3 van BS de Ganzerik. Dean is middenvelder in de F4, het team dat getraind wordt door Patrick Snijders. Dean komt uit een echte voetbal familie, vader John is zowel jeugdtrainer als speler bij de veteranen 35+ en zijn broertje Sten speelt in Groene Ster E1. Zijn favoriete club is Barcelona met natuurlijk als favoriete spelers Messi en Neymar. Dean voorspelt een 1-0 overwinning voor Groene Ster tegen Baronie. Het team van de week is Groene Ster F4.

 


SPONSOREN VAN DE WEEK

Flexpoint

Easymatch

Stichting Gemeenschapshuis Heksenberg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *