Vierde editie Ladies Night opnieuw succesvol

De vierde editie van de Ladies Night van RKSV Groene Ster mag opnienuw een succes genoemd worden. Ondanks de teleurstellende afzeggingen van een aantal teams op het laatste moment, zorgde het overgebleven deelnemersveld voor een prima toernooi verloop.

In een spannende finale speelden de dames van VV Schaesberg en Caesar 2-2 gelijk. Op de derde plaats eindigde ons eigen MB1 team (versterkt met enkele dames van Groene Ster 18+), zij zorgden hiermee voor een positieve verrassing waarmee de trainers Pascal Bazuin en Rob Adams dik tevreden waren. Nummer vier werd IVS. Op de vijfde plaats eindigde FC Kerkrade West dat RKHBS versloeg. Nummer zeven werd FC Hoensbroek en achtste Langeberg. Bij de Veterinnen was opnieuw Heksenberg de absolute nummer een, voor Weltania, IVS en Schinveld.

Beste speelster
Tot beste speelster bij de dames werd uitgeroepen Kim Peters van VV Schaesberg en bij de veterinnen ging deze prijs naar Kim Roeleveld van Weltania. Beste keepster was bij de dames Ruby van Es van Caesar en bij de veterinnen Monique Stijns van IVS.

Muzikaal podium
Nieuw tijdens deze Ladies Night was de unieke combinatie van een lokaal muziek podium in onze kantine met optredens van DJ Patrick, de Heerlerheidse Rockband BokRock   en oud-jeugdlid Raymond IJzermans alias Big Rey als zanger. Een succes dat een vervolg verdient te krijgen. Onze dank en complimenten aan deze artiesten.

Slotwoord
In zijn slotwoord bedankte Groene Ster-voorzitter Jos Op ’t Eijnde de organisatoren Sjef Odekerken en Rainer Ruzicka, de sponsoren, alle vrijwilligers van scheidsrechters tot de mensen achter het buffet en de accommodatiebeheerders. Ook werden de deelnemende ploegen bedankt voor hun sportieve deelname.


CaesarVR

Caesar Vrouwen winnaar damestoernooi Ladies Night

HeksenbergVR

Heksenberg Vrouwen winnaar Veterinnentoernooi Ladies Night

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *