Groene Ster op bezoek bij OSS’20

Komende zondag speelt Groene Ster het eerste uitduel van het nieuwe seizoen op bezoek bij OSS’20. Het is de eerste van twee tripjes naar Oss in september, want op de laatste zondag van deze maand zal Groene Ster eveneens naar Oss afreizen als SV TOP de tegenstander heet. Zondag zal Groene Ster op sportpark De Rusheuvel een passend vervolg willen geven aan de prima seizoensopener tegen Baronie (2-1 winst) en treft in OSS’20 een tegenstander die de valse start van verleden week (3-1 verlies bij nieuwkomer Halsteren) zal willen rechtzetten. De Osse ploeg maakte vorig seizoen als nieuwkomer veel indruk en wist, na een sterke tweede seizoenshelft, door te dringen tot de nacompetitie voor promotie naar de topklasse. Uiteindelijk wist de ploeg van trainer Maarten van Vugt de finale niet te bereiken en bleek huidig competitiegenoot VC Vlissingen over twee duels te sterk. Gezien deze resultaten zullen de verwachtingen in Oss wat hoger zijn komen te liggen in het nieuwe seizoen.

Vorig seizoen stond het duel OSS’20 – Groene Ster eveneens geprogrammeerd in de nog prille fase van de competitie en vielen er na 90 minuten geen treffers te noteren in de ouverture van het seizoen. Een resultaat waar Groene Ster zich toen niet tevreden mee toonde, maar achteraf zo slecht niet eens was. In de andere ontmoeting speelde Groene Ster niet onverdienstelijk, maar toonde OSS’20 zich slagvaardiger voor de goal en trok uiteindelijk aan het langste eind (1-3). De equipe van Harrie Thoma en Dave Zafarin zal in Oss moeten voortborduren op het getoonde spel tegen Baronie en zich goed moeten wapenen om een goed resultaat mee naar Heerlerheide te nemen.

Kliknieuws: Koel: ‘We willen van Groene Ster, klaar’

Geef u op voor de busreis naar Oss!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Oss. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 13 september 2015
OSS’20 – Groene Ster
Locatie: Sportpark De Rusheuvel

Scheidsrechter: M.J. Kok
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.15 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *