Tweede ronde districtsbeker: Caesar – Groene Ster

De loting en het programma van de tweede bekerronde bij de mannen standaardteams in district Zuid II zijn bekend. In totaal hebben 99 teams zich geplaatst voor deze ronde. Voor Groene Ster staat er een uitduel op het programma tegen tweedeklasser Caesar uit Beek.

Bekijk de volledige loting van de tweede ronde

De wedstrijden zijn in principe vastgesteld op zondag 25 oktober 2015. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd vastgesteld op donderdagavond 22 oktober.

Ook indien er op zondag 11 oktober of eerder competitiewedstrijden geen doorgang vinden, worden deze alsnog ingepland op zondag 25 oktober. De bekerwedstrijden worden dan ingepland op donderdag 22 oktober.

De bekerwedstrijden mogen eventueel in overleg vooruit gespeeld worden.

In de tweede ronde worden 35 tussenwedstrijden gespeeld om te komen tot 64 teams.

De volgende teams hebben een vrijlot voor de tweede ronde:
Avanti ’31, Baarlo, Blauw Geel ‘38/JUMBO, Boekel Sport, EHC/Heuts, Gemert, GSV ’28, Heidebloem/Bovitec, Helden, HVCH, IVO, Juliana Mill, Leonidas-W., Maarheeze, Margriet, Mierlo Hout, MULO, MVC ’19, RKMSV, RKVCL, SJVV, Someren, SV Geuldal, SV Oostrum, SV Simpelveld, SV United, Sylvia/H&S, V.V. Schaesberg en Wittenhorst.

(knvb.nl)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *