Flexpoint rugsponsor Groene Ster

Dit seizoen zal Flexpoint een prominente plaats achter op het shirt van het eerste elftal van Groene Ster innemen. Flexpoint en ook het zusterbedrijf Easymatch Payrolling zijn als stersponsor al lange tijd verbonden aan de Heerlerheidse hoofdklasser.

Flexpoint-rugsponsor

Groene Ster verwelkomde afgelopen zondag Erwin Vogelzang (algemeen directeur Flexpoint) en Ivo Keydener (commercieel manager Easymatch Payrolling) bij Groene Ster. Na een toespraak in de bestuurskamer werd er voor de aftrap van de eerste competitiewedstrijd een gezamenlijk foto gemaakt met het eerste elftal. De aftrap met Flexpoint als rugsponsor verliep succesvol. Groene Ster klopte Baronie in een spannende wedstrijd met 2-1.

Erwin Vogelzang, algemeen directeur van Flexpoint over het partnership met Groene Ster. ‘’Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in het vaandel binnen ons bedrijf. Groene Ster speelt een belangrijke rol in deze regio en de passie binnen deze club spreekt ons aan. De club speelt niet alleen op hoog niveau, maar heeft ook een belangrijke brede maatschappelijk sociale rol op Heerlerheide. Groene Ster speelt in de hoofdklasse veel wedstrijden in Brabant en dat is juist het gebied waar wij onze naamsbekendheid willen vergroten, vandaar ook dat wij gekozen hebben voor shirtsponsoring op de rug van het shirt van het eerste elftal. Voor ons is belangrijk een optimale samenwerking. Wij gaan samen bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wij hebben er veel zin in en vertrouwen op een mooi voetbalseizoen.’’

Groene Ster-voorzitter Jos Op ’t Eijnde: ‘’Wij zijn zeer verheugd en tevreden met deze nieuwe rugsponsor. Met Flexpoint als rugsponsor en op de borst hoofdsponsor Perfect Brandpreventie beschikt hoofdklasser Groene Ster over twee betrouwbare partners voor shirtsponsoring. Het vertrouwen dat de heren Erwin Vogelzang en Ivo Keydener in onze vereniging hebben is voor ons een enorme waardering. Alleen samen met al onze partners en vrijwilligers kunnen wij onze mooie vereniging met bijna vijftig teams in competitie overeind houden. Wij zullen er dan ook zorgen voor een optimale samenwerking met Flexpoint en Easymatch Payrolling.’’

Meer informatie over Flexpoint en Easymatch Payrolling is te vinden op:

www.flexpoint.nl

www.easymatch.nl


Elftalfoto-Flexpoint1
Flexpoint-nwEasyMatch-nw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *