Groene Ster ontvangt UDI’19 op eigen bodem

Aanstaande zondag ontvangt Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek het eveneens nog ongeslagen UDI’19 uit Uden. UDI’19 won de eerste duels tegen de nieuwkomers Gestel en Halsteren met nipte cijfers en reist daardoor met een 100% score af naar Heerlerheide. De equipe van Bas Gösgens bleef in de slotfase van het vorige seizoen nog lang in het spoor van een eventueel kampioenschap, maar eindigde uiteindelijk op een 3e plaats zonder een periodetitel. De Udenaren zullen ook deze voetbaljaargang weer een woordje willen meespreken in de hoofdklasse B. Voor Groene Ster wacht derhalve een uitdagende klus waarbij de openingswinst tegen Baronie en het verdienstelijke gelijkspel bij het sterke OSS’20 het nodige vertrouwen zal hebben opgeleverd om de prima competitiestart een passend vervolg te geven. In het afgelopen seizoen eindigde het thuisduel voor Groene Ster in mineur en ging UDI’19 er met een fortuinlijke 0-1 winst vandoor. In Uden toonde UDI’19 nog maar eens aan hoe je moet toeslaan op de juiste momenten en ging Groene Ster met 2-0 onderuit. De ploeg van Harrie Thoma bleef dus vorig seizoen (doel)puntloos tegen de Udense tricolores en zal daar komende zondag ongetwijfeld verandering in willen brengen. Alles bij elkaar een fraai affiche op sportpark Pronsebroek tussen twee nog ongeslagen ploegen in de hoofdklasse B. Genoeg redenen voor alle Groene Ster leden en supporters om zondag een bezoek te brengen aan sportpark Pronsebroek. U bent van harte uitgenodigd! Aftrap: 14.30 uur.

Kliknieuws: UDI’19 verdedigt in Limburg honderd procent score


PUPIL VAN DE WEEKPupil1516-2

Zondag 20 september 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – UDI’19/Beter Bed 1 Tarik Elkasmi van Groene Ster E3 pupil van de week. Tarik is 9 jaar en zit in groep 5 van Basisschool de Wegwijzer. Tarik speelt in de spits van Groene Ster E3 dat getraind wordt door Danny Snijders en Patrick Smits. Zijn favoriete team is Real Madrid en zijn favoriete speler is Christiano Ronaldo. Tarik voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen UDI’19. Het team van de week is Groene Ster E3, zij zullen in de rust strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster.

 

 


SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Cor
De wedstrijdbal voor het duel Groene Ster – UDI’19/Beter Bed is geschonken door Groene Ster lid en vaste supporter Cor Smeets. Cor is samen met Johan Jansen al vele jaren trouwe supporter van het eerste elftal en altijd aanwezig bij alle thuis en uitwedstrijden in de hoofdklasse. Cor, namens Groene Ster van harte bedankt voor deze geste!

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK

Rade

Zondag 20 september 2015
Groene Ster – UDI’19/Beter Bed
Locatie: Sportpark Pronsebroek
Scheidsrechter: C. Ruperti (Capelle a/d IJssel)
aanvang: 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *