Groene Ster 5 in tweede bekerronde

De loting en het programma van de tweede bekerronde bij de mannen reserveteams categorie B in district Zuid II zijn bekend. Bij de reserve zesde klasse hebben zich 80 teams geplaatst. Na de eerste poule ronde overleefd te hebben zal Groene Ster 5 in de tweede bekerronde een uitwedstrijd spelen tegen Sibbe 2 (aanvang: 12.00 uur).

Bekijk de volledige loting van de tweede ronde reserveteams categorie B

De wedstrijden zijn in principe vastgesteld op zondag 25 oktober 2015. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd vastgesteld op dinsdagavond 20 oktober.

Ook indien er op zondag 11 oktober of eerder competitiewedstrijden geen doorgang vinden, worden deze alsnog ingepland op zondag 25 oktober. De bekerwedstrijden worden dan ingepland op dinsdag 20 oktober.

De bekerwedstrijden mogen eventueel in overleg vooruit gespeeld worden.

(knvb.nl)

principe

De wedstrijden zijn in principe vastgesteld op zondag 25 oktober 2015. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd vastgesteld op dinsdagavond 20 oktober

De wedstrijden zijn in principe vastgesteld op zondag 25 oktober 2015. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd vastgesteld op dinsdagavond 20 oktober.

Ook indien er op zondag 11 oktober of eerder competitiewedstrijden geen doorgang vinden, worden deze alsnog ingepland op zondag 25 oktober. De bekerwedstrijden worden dan ingepland op dinsdag 20 oktober.

De bekerwedstrijden mogen eventueel in overleg vooruit gespeeld worden.

De wedstrijden zijn in principe vastgesteld op zondag 25 oktober 2015. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd vastgesteld op dinsdagavond 20 oktober.

Ook indien er op zondag 11 oktober of eerder competitiewedstrijden geen doorgang vinden, worden deze alsnog ingepland op zondag 25 oktober. De bekerwedstrijden worden dan ingepland op dinsdag 20 oktober.

De bekerwedstrijden mogen eventueel in overleg vooruit gespeeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *