Voorbeschouwing SV TOP – Groene Ster

Op de laatste zondag van de maand september maakt Groene Ster wederom de trip naar Oss om de degens te kruisen met SV TOP. De Ossenaren kennen een moeizame competitiestart en wachten na drie gespeelde duels nog op de eerste wedstrijdpunten. De selectie van TOP herbergt veel nieuwelingen, nadat veel spelers aan het eind van vorig seizoen de overstap maakten naar stadgenoot DESO. Met de nieuwe trainer Chris van den Dungen zal dit seizoen aan een nieuw team moeten worden gekneed om goed voor de dag te komen in de hoofdklasse B. Uit de verslaglegging van de verliespartijen van TOP tegen achtereenvolgens Dongen, VC Vlissingen en OSS’20 blijkt dat de Ossenaren in die duels niet zijn weg gespeeld tegen ploegen waarvan geacht wordt dat ze in de top van de ranglijst mee zullen gaan doen. Groene Ster zal in Oss dus bij de les moeten zijn en kan een tegenstander verwachten die voor de eerste winstpunten zal strijden.

Na doelpuntloze remises tegen OSS’20 en UDI’19 zal de equipe van Harrie Thoma in Oss op zoek gaan moeten gaan naar treffers en defensief de tegenstander van zich af zien te houden. Vorig seizoen vielen er in de duels tussen TOP en Groene Ster maar liefst 13 doelpunten te noteren. In het uitduel bij TOP leek er lange tijd geen vuiltje aan de lucht voor de groen-witten, echter een 0-2 voorsprong verdween in de slotfase alsnog als sneeuw voor de zon met een 3-2 nederlaag als gevolg. Het thuisduel leverde zelfs nog meer treffers op, nadat Groene Ster met 5-3 aan het langste eind trok. De meereizende Groene Ster supporter hoopt zondag wederom op een goed resultaat om de sterke seizoensstart nog meer cachet te geven.

SV TOP speelt vanaf dit seizoen haar thuiswedstrijden niet meer in het Frans Heesen stadion (tevens de thuishaven van eerstedivisionist FC Oss), maar op een gloednieuw kunstgrasveld pal naast het stadion.

Geef u op voor de busreis naar Oss!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Oss. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Kliknieuws: voorbeschouwing TOP – Groene Ster

Zondag 27 september 2015
SV TOP – Groene Ster
Locatie: Frans Heesen Stadion

Scheidsrechter: L.P.S. Cairo
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.15 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *