E-mailadres leden voor secretariaat belangrijk

Het e-mailadres van alle leden is zeer belangrijk voor het secretariaat van RKSV Groene Ster. Informatie verstrekking gebeurt tegenwoordig vaak digitaal. Zonder juist e-mailadres kunnen wij onze leden niet goed informeren en ontvangen de leden geen digitale nieuwsbrief van RKSV Groene Ster. Ook berichten (bijvoorbeeld schorsingen) van de KNVB ontvangen leden tegenwoordig per e-mail via Sportlink. Bij een onjuist e-mailadres komt de correspondentie van bijvoorbeeld gele/rode kaarten dus niet bij het betreffende lid. Dit kan gevolgen hebben voor een eventueel bezwaar of schorsing.

Een oproep aan alle leden en ouders, mail het (juiste) e-mailadres naarย [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *