Rob Siebers (speler Groene Ster 5) overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van ons lid Rob Siebers, speler van Groene Ster 5. Rob overleed op woensdag 23 september op 30-jarige leeftijd. Rob heeft na een jeugdperiode bij Groene Ster tot bij de senioren van onze club gespeeld en maakte daarna op 23-jarige leeftijd een uitstapje naar Amstenrade en Wijlre. Dit seizoen was hij weer teruggekeerd op het oude nest waar hij zich verheugde om als vanouds met zijn voetbalvrienden bij Groene Ster op het vijfde elftal te gaan spelen. Rob was een trouw en fanatiek Roda JC supporter op de West tribune. Rob blijft in onze herinnering als een goede vriend, een karaktervoetballer met een gouden mentaliteit.

Groene Ster wenst zijn ouders, zus, familie, vrienden en medespelers en begeleiding van het vijfde elftal veel sterkte met dit verlies te dragen.

Groene Ster zal ter nagedachtenis aan Rob komend weekend bij senioren en junioren elftallen een minuut stilte in acht nemen voor de aftrap van alle wedstrijden. De wedstrijd van Groene Ster 5 is uitgesteld, zij zullen in de eerstvolgende wedstrijd met rouwbanden spelen en ook een minuut stilte in acht nemen.

Namens Bestuur en Leden RKSV Groene Ster

Jos Op ’t Eijnde
voorzitter


annonce-Robannonce-Rob1

 

Een reactie

op “Rob Siebers (speler Groene Ster 5) overleden
Een reactie op “Rob Siebers (speler Groene Ster 5) overleden
  1. Rob,

    Lang geleden trapte wij samen nog een balletje. Toen ik vanmorgen de krant open sloeg schrok ik mij rot..

    Het gaat je goed daarboven!
    Rust zacht

    Fam en vrienden sterkte met dit verlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *