Start tweede periode: Groene Ster – Blauw Geel’38

Komende zondag start de tweede periode in de hoofdklasse B als Groene Ster op eigen bodem Blauw Geel’38 ontvangt. Na twee minimale nederlagen en de karige oogst uit de laatste vier wedstrijden (alleen een gelijkspel tegen DOSKO) zullen de groen-witten vol voor de winst moeten gaan om het vizier op de ranglijst naar boven te richten. Een goed resultaat is tevens van belang om de Veghelse bezoekers op afstand te houden. Blauw Geel’38 kende met vier nederlagen op rij een slechte seizoensstart. Afgelopen zondag werd op eigen veld de eerste zege begroet nadat Gestel met 2-0 werd verslagen. Daarvoor werd in uitwedstrijden twee keer een gelijkspel behaald op bezoek bij Vlissingen en Halsteren. Blauw Geel’38 zal in Heerlerheide op zoek gaan naar de eerste driepunter buitenshuis en andersom zal Groene Ster de aanval van de Veghelaren willen afslaan. Daarbij zal de equipe van Harrie Thoma de rug willen rechten na de onterechte nederlaag bij buurman EHC. Vorig seizoen eindigde het duel op sportpark Pronsebroek in een 1-1 gelijkspel (doelpunt Remo Gielkens). Om uit de onderste regionen van de ranglijst weg te geraken zullen beide teams daar deze keer geen genoegen mee nemen. Al met al een belangrijke ontmoeting welke u niet mag missen. Wij nodigen alle Groene Ster supporters dan ook van harte uit om zondagmiddag de hoofdmacht als 12e man te ondersteunen. Zorg dat je erbij bent!

Kliknieuws: Blauw Geel’38 naar het brons groen eikenhout


PUPIL VAN DE WEEKPupil1516-5

Zondag 8 november 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Blauw Geel’38 1 Artan Redzepi pupil van de week. Artan is 10 jaar en zit in groep 7 van basisschool de Wegwijzer. Artan speelt als linksbuiten in de E1 van Groene Ster (het enige team bij Groene Ster met 6 trainers). Zijn favoriete team is Barcelona en zijn favoriete speler is Messi. Artan verwacht een 3-0 overwinning voor Groene Ster. Deze week is er geen team van de week.

 

 

 

Zondag 8 november 2015
Groene Ster – Blauw Geel’38/JUMBO
Locatie: Sportpark Pronsebroek
Scheidsrechter: Mevr. V.P.J. Peeters
aanvang: 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *