Groene Ster lid loopt Marathon van New York

Afgelopen zondag stond een van de bekendste marathons op het programma, de marathon van New York. Aan de marathon van New York hebben ongeveer 50.000 deelnemers deelgenomen, waaronder ook een vrouwelijk lid van Groene Ster, Philomena Quaedvlieg. Philomena is al jaren lid van Groene Ster, eerst speelde zij bij de dames van Groene Ster, maar sinds dit seizoen is zij actief bij het Groene Ster 18+ team. Zij heeft samen met enkele dames van haar oude damesteam de stap van het grote veld terug naar het kleine veld gemaakt. Dat heeft niets met haar conditie te maken, want Philomena liep de 42195 meter in 4 uur, 34 minuten en 44 seconden. Zij liep de marathon niet alleen voor haar zelf en haar persoonlijke prestatie, maar ook voor het goede doel van dance4life. Zij haalde bijna € 5500,- op voor het goede doel.

Als Groene Ster zijn wij hartstikke trots op Philomena en willen haar met deze mooie prestatie feliciteren. Wij hopen dat zij met haar maatschappelijke betrokkenheid een voorbeeld is voor andere.


PQ1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *