Groene Ster op zoek naar stunt in laatste thuisduel van 2015

Komende zondag speelt Groene Ster alweer het laatste thuisduel van het jaar als de nog ongeslagen koploper Dongen naar sportpark Pronsebroek komt. Voor de manschappen van Harrie Thoma en Dave Zafarin is het zaak om in de resterende wedstrijden van de eerste seizoenshelft de punten te pakken om zo de negatieve spiraal te doorbreken. In het laatste competitieduel bij het sluwe Gestel wist Groene Ster zich voldoende kansen te scheppen voor een beter resultaat, maar alleen doelpunten van Remo Gielkens en Dylan Zwartjes vonden genade. Zondag zal het laatste thuisduel van 2015 moeten worden aangegrepen om voor een positief resultaat te gaan. Een mooie uitdaging voor de groen-witten, want Dongen verloor over tien wedstrijden nog geen duel en morste alleen thuis tegen Halsteren (2-2) en op bezoek bij DOSKO (0-0) en Gestel (1-1). Groene Ster heeft sinds de terugkeer in de hoofdklasse B in de laatste vier seizoenen een mooie balans opgebouwd als het op thuiswedstrijden aankomt tegen Dongen. Vorig seizoen wist een sterk Groene Ster met 3-0 te zegevieren, in seizoen 2013-2014 stond er een 4-1 winst op het scorebord en in seizoen 2011-2012 werd Dongen met een 4-0 nederlaag naar huis gestuurd. Alleen in seizoen 2012-2013 ging de ploeg van de gelouterde trainer Ron Timmers er met de winst vandoor (2-3). Zondag een hernieuwde ontmoeting waarin Groene Ster weer vol de strijd aan zal moeten gaan om een resultaat af te dwingen. Wij nodigen iedereen van harte uit om Groene Ster zondagmiddag langs de lijn te vergezellen als 12e man. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!


PUPIL VAN DE WEEKPupil1516-6

Zondag 29 november 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Dongen 1 Jenairo Paulina pupil van de week. Jenairo is verdediger in de F2 welk team getraind wordt door Jan Feenstra, Alwin Nunemete en Danny Halmans. Zijn favoriete team is Groene Ster. Jenairo verwacht een 4-0 overwinning voor Groene Ster tegen Dongen. Het team van de week is de F2, zij zullen in de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster.

 

 

 


SPONSOREN VAN DE WEEK

Flexpoint-nw

Perfect_Brandpreventie2Zondag 29 november 2015
Groene Ster – Dongen
Locatie: Sportpark Pronsebroek
Scheidsrechter: Dhr. E.P.W. Thijs
aanvang: 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *