Groene Ster reist zondag af naar Zeeland

Komende zondag wacht voor Groene Ster op de voorlaatste speeldag van 2015 de verre uitwedstrijd bij VC Vlissingen in Zeeland. In de laatste twee duels voor de winterpauze zal Groene Ster alles uit de kast moeten halen om de dertiende plaats op de ranglijst te verlaten en naar boven te kruipen. VC Vlissingen werd aan het begin van dit seizoen overgeheveld vanuit de hoofdklasse A en speelde vorig seizoen nog het finaleduel in de play-offs voor promotie naar de topklasse. Uiteindelijk bleek topklasser HBS uit Den Haag te sterk in deze eindstrijd. De ploeg van de nieuwe trainer Jurriaan van Poelje startte ook dit seizoen ambitieus aan de competitie en is na een sterk begin terug te vinden op de vijfde plaats van de ranglijst. Door de resultaten uit de laatste vier wedstrijden (twee remises en twee nederlagen) mist Vlissingen even de gewenste aansluiting met de top. Vlissingen zal dus zondag gebrand zijn op een goed resultaat. Voor een geplaagd Groene Ster zal niets anders gelden. De equipe van Dave Zafarin en Harrie Thoma verdient de laatste weken meer dan dat er na 90 minuten op het scorebord staat, maar helaas is de werkelijkheid anders. Acht punten uit de eerste vier wedstrijden en vervolgens één punt uit de volgende zeven duels vragen om een spoedig eerherstel. Beide verenigingen treffen elkaar zondag voor het eerst in de historie met als aardig detail dat de naam Groene Ster ook verbonden is aan de Zeeuwse zaalvoetbal eredivisionist Groene Ster Vlissingen. Zondagmiddag zullen beide ploegen op zoek willen gaan naar een kentering in de resultaten van de laatste weken. Op het iets eerdere tijdstip van 14.00 uur zal arbiter Bierings uit Eersel, die ook leidsman was bij het laatste uitduel in Gestel, voor de aftrap fluiten.

Geef u op voor de busreis naar Vlissingen!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Vlissingen. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Zondag 6 december 2015
VC Vlissingen – Groene Ster
Locatie: Sportpark Irislaan

Scheidsrechter: J. Bierings
aanvang: 14.00 uur
vertrek bus: 10.15 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *