Groene Ster D3 ongeslagen kampioen

Het seizoen voor de D3 begon met wat uitdagingen. 1e jaar D en dan meteen 1e klasse spelen of toch een klasse lager spelen om de jongens tijd te gunnen om te wennen aan de overstap naar het grote veld. We hadden gekozen voor het laatste aangezien onze ervaringen in de E om meteen hoog in te zetten niet het gewenste resultaat bied en vooral bij een team hebt waar je opnieuw moet gaan bouwen. Geen onbekenden maar toch speelwijze, manier van trainen en waar leg je de focus op, waren wel allemaal belangrijke factoren voor het nieuwe seizoen.

De voorbereidingen van de competitie en de bekerwedstrijden boden veel kansen en mogelijkheden. We hadden al een idee in welke richting we bepaalde dingen gingen doen en we moesten bepaalde posities en individuele spelers “finetunen” zoals dat mooi heet. De eerste wedstrijden heeft ons duidelijk verrast in positieve zin. De jongens pasten zich veel sneller aan op het grote veld dan verwacht.

Door wat verschuivingen en toevoegingen aan het team (spelers van lagere D en nieuwe leden) konden we het niveau vasthouden en blijven groeien als team. Wedstrijd na wedstrijd werd er gewonnen. Zij hebben ervoor gewerkt om kampioen te worden, wij legden de lat hoog, zij zijn najaarskampioen, dat hebben ze helemaal aan zichzelf te danken en verdiend.

Wij willen de spelers, ouders, toeschouwers en coördinatoren bedanken voor het vertrouwen die wij als trainers mogen genieten en deelnemen aan het succes van de jongens. Wat de toekomst ons gaat brengen is een grote vraag maar we gaan het zeker proberen om nog meer successen binnen te halen.

Gefeliciteerd D3 met het behalen van het najaarskampioenschap 2015.

(ingestuurd verslag)


D3-Kampioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *