Groene Ster E3 kampioen

Met slechts 1 wedstrijd verloren te hebben in dit seizoen wisten de mannen met overtuiging de competitie met een kampioenschap af te sluiten. Vanaf dag 1 waren de mannen er klaar voor en dit lieten zij ook merken aan de tegenstanders. Als een echt team werd er gevoetbald en ze lieten zien een echt vriendenteam te zijn die alles voor elkaar over hebben zowel op de training als in de wedstrijd.

Vervolgens werden de eerste 7 wedstrijden met winst afgesloten. Wedstrijd 8 tegen UOW’02 was dan de beslissende wedstrijd, helaas hadden onze mannen een off day en werd deze wedstrijd met 3-5 verloren. Ze waren er kapot van en hadden de laatste wedstrijd tegen Brunssum iets recht te zetten. Deze wedstrijd werd foutloos gespeeld en met 1-7 gewonnen, doordat de directe concurrent SVN gelijk had gespeeld was het onze E3 die met slechts 3 verliespunten er met het kampioenschap vandoor ging.

Dat de mannen het goed deden ging niet onopgemerkt, maar liefst 5 spelers zijn benaderd door Fortuna om een stage te komen lopen waarvan 2 inmiddels begonnen zijn aan hun stage. De mannen zijn er nu weer klaar voor om het kunstje in de zaal te herhalen en zijn ook nog steeds in de race voor de beker.

Trainers en spelers Proficiat!

(ingestuurd verslag)


E3-kampioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *