BCW Transport schenkt Groene Ster A2 trainingspakken

BCW Transport heeft trainingspakken geschonken aan het elftal Groene Ster A2. Het logo van BCW staat fraai op de achterzijde van de trainingspakken. BCW Transport is een transportonderneming die de logistiek voor zijn rekening neemt van en naar Benelux, Duitsland, Engeland, Zwitserland, Portugal en Spanje.

BCWDe kracht van BCW Transport is de ervaring in de kennis en kunde binnen de logistiek. Hierdoor vinden zij altijd een mogelijkheid om de meest efficiënte oplossing te bieden aan de klant voor welke transportvraag dan ook. Het kantoor is gevestigd in Nederland dat als spil dient om de beste transportoplossing te bieden. Daarnaast is BCW Transport gespecialiseerd in het omgaan met constante verandering en is adhoc logistiek één van de top services. Uiteraard wordt constant naar verbetering gezocht binnen de kaders van levertijden en het halen van deadlines. BCW Transport heeft inmiddels zijn sporen verdiend en maakt nog steeds jaarlijks een constante groei door.

Bestuur, trainers, leiders en spelers van Groene Ster A2  bedanken BCW Transport voor deze fraaie sponsoring. Een speciaal woord van dank aan de heer Werner Jagers van BCW Transport.


A2-nieuwesponsor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *