Randy Grens verlaat per direct Groene Ster

Randy Grens is per direct vertrokken bij hoofdklasser Groene Ster. De 25-jarige aanvaller maakt de overstap naar het Duitse Straelen, uitkomend in de Landesliga (het zesde niveau in Duitsland). Grens maakte bij de start van dit seizoen de overstap van eersteklasser Heidebloem uit Geleen naar hoofdklasser Groene Ster. De in Reuver woonachtige Grens liet de clubleiding van Groene Ster weten in verband met een nieuwe baan in het Duitse Duisburg werk en voetballen in de hoofdklasse niet meer te kunnen combineren, wegens de te grote reisafstand van zijn werk naar de trainingen in Heerlen.

http://www.fupa.net/berichte/sv-straelen-verpflichtet-torjger-randy-grens-399639.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *