Groene Ster hofleverancier in prinsen

Afgelopen weekend riepen de carnavalsverenigingen CV De Bokkeriejesj en CV De Jonge Böck hun nieuwe prinsen uit. Opnieuw twee leden van onze vereniging. Wesley Mannheims werd uitgeroepen als nieuwe heerser bij CV De Bokkeriejesj en Kenneth Kemp bij CV De Jonge Böck.

Prins Wesley I
Met het uitroepen van de nieuwe carnavalsprins van Heerlerheide heeft RKSV Groene Ster dit jaar weer opnieuw de prins mogen afleveren van CV De Bokkeriejesj. Wesley Mannheims (Wesley I), spelend op ons vierde elftal en sinds jaar en dag lid van onze vereniging werd afgelopen zondag in het Corneliushuis tot de nieuwe heerser van Heerlerheide uitgeroepen. Wesley is de zoon van Martin Mannheims die bij Groene Ster coördinator van het meisjesvoetbal is. Aan Wesley de eer om tijdens het carnavalsseizoen de scepter te zwaaien over Groeët Ghen Heij, samen met zijn adjudant Rick Hoofs. Wij wensen Wesley veel plezier in de komende carnavalsperiode en hopen dat hij ook in zijn nieuwe rol tijd zal vinden om tijdens de carnaval de narrentempel van Groene Ster te bezoeken.

Prins Wesley I ALAAF !

Wesley1

Prins Kenneth I
Ook heeft Groene Ster de nieuwe prins carnaval mogen leveren bij CV De Jonge Böck in de persoon van Kenneth Kemp (Kenneth I), speler van ons zesde elftal. Aan hem de eer om tijdens het carnavalsseizoen de scepter te zwaaien over Groot Nieuw-Einde, samen met zijn adjudant Anthony Speth (ook een speler van Groene Ster 6). Wij wensen Kenneth veel plezier en hopen ook hem te mogen begroeten tijdens de carnaval in de narrentempel van Groene Ster.

Prins Kenneth I ALAAF !

Kenneth1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *