Groene Ster hervat competitie thuis tegen OSS’20

Na een kleine winterpauze gaat komende zondag de bal weer rollen in de hoofdklasse B. Zeven thuiswedstrijden en zes uitduels wachten in de tweede seizoenshelft voor Groene Ster. Zondag zal de competitie worden hervat met een thuisduel tegen OSS’20, de nummer vier van de huidige ranglijst.

Voor Groene Ster had de winterstop nog wel even uitgesteld mogen worden. Een nipte nederlaag tegen koploper Dongen, twee sterke teamprestaties bij Vlissingen (0-2 winst) en Halsteren (0-0 gelijkspel) en de overwintering in de districtsbeker zorgden voor een goed gevoel en voor wat betreft de competitie weer zicht op een plek in de grote middenmoot. Na een korte onderbreking komt zondag OSS’20 naar Heerlerheide en zal Groene Ster meteen vol aan de bak moeten. Dit seizoen leverde het eerdere duel in Oss geen treffers op, maar uiteindelijk wel een verdienstelijk punt voor de groen-witten. In seizoen 2014-2015 eindigde het uitduel eveneens in een remise (0-0) en ging het thuisduel voor Groene Ster met 1-3 verloren tegen een slagvaardiger OSS’20.

Om bij de competitiehervatting niets aan het toeval over te laten, aanschouwden beide teams elkaar in de winterstop. Zo was een delegatie van OSS’20 aanwezig bij het oefenduel van Groene Ster tegen Jong Roda JC (1-1) en werd ook Groene Ster-trainer Harrie Thoma afgelopen zaterdag in de gelegenheid gesteld om de Osse opponent te bekijken in het vriendschappelijke duel van OSS’20 bij eersteklasser SV Meerssen.

Prangende vraag bij de hervatting van de competitie is altijd: “Wie komt er het best uit de winterstop?.” Aan Groene Ster zondag de taak om deze vraag positief te beantwoorden en voort te borduren op het sluitstuk van de eerste seizoenshelft. Wij nodigen iedereen van harte uit om zondagmiddag de gang te maken naar sportpark Pronsebroek om het vlaggenschip van Groene Ster te ondersteunen als 12e man. Aftrap: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!


PUPIL VAN DE WEEKPupil1516-7

Zondag 24 januari 2016 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – OSS’20 1 Reno Kroes pupil van de week. Reno is 10 jaar en zit in groep 7 van Basisschool Gerardus Majella. Reno is linksachter van de E1. Zijn favoriete club is Barcelona en zijn favoriete speler is Messi. Reno voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen OSS’20. Het team van de week is de E1, zij zullen om 12.45 uur een voorwedstrijd spelen tegen DVO E1 en in de pauze van de wedstrijd Groene Ster – OSS’20 strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster.

 

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK

stairway fashion-01

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *