Groene Ster op bezoek bij UDI’19

Komende zondag staat de eerste uitwedstrijd van 2016 op de agenda en gaat Groene Ster op bezoek bij UDI’19/Beter Bed. De Udense tricolores kwamen vanwege een afgelasting afgelopen zondag niet in actie, Groene Ster ging bij de herstart van de competitie op eigen bodem uiteindelijk fors onderuit tegen een effectief OSS’20. Met UDI’19 ontmoet Groene Ster eveneens een ploeg die in de subtop bivakkeert op gepaste afstand van de hoogstgenoteerde ploegen EHC/Heuts en Dongen. Groene Ster kan zich dus gaan opmaken voor een lastige voetbalmiddag op sportpark Parkzicht, maar zal op basis van het eerdere onderlinge resultaat (0-0) en het bij vlagen vertoonde spel van afgelopen zondag vertrouwen moeten putten om voor een goed resultaat te strijden. Van de eerdere zes edities UDI’19 – Groene Ster in de hoofdklasse B verloor Groene Ster drie maal, werd er twee keer een 1-1 gelijkspel behaald en werd eenmaal de volle winst meegenomen. Dat was in seizoen 2004-2005 toen Groene Ster in het tweede hoofdklasse-jaar met een 0-2 zege uit Uden vertrok (twee doelpunten van Stef Bergmans). Een duel dat in de slotfase werd onderbroken vanwege sneeuwval, maar uiteindelijk toch uitgespeeld kon worden nadat het veld voor een gedeelte sneeuwvrij was gemaakt met behulp van oud-voorzitter John Vrolings. Gezien de zachte weersomstandigheden zal het zondag niet zo ver komen, maar wacht voor Groene Ster wel een sportieve uitdaging om zo vlak voor het carnavalsreces voor het maximale te gaan.

UDI-GS-0405

Geef u op voor de busreis naar Uden!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Uden. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 31 januari 2016
UDI’19/Beter Bed – Groene Ster
Locatie: Sportpark Parkzicht

Scheidsrechter: R.C.F.C. Kroesen
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.45 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *