Ed Hendriks keert terug bij RKSV Groene Ster

Ed Hendriks wordt in het nieuwe seizoen opnieuw hoofdtrainer van hoofdklasser RKSV Groene Ster uit Heerlerheide (Heerlen). Hij tekent voor een jaar bij de hoofdklasser en volgt aan het einde van het seizoen het duo Harrie Thoma en Dave Zafarin op. RKSV Groene Ster en Ed Hendriks zijn oude bekenden van elkaar en de combinatie heeft al meerdere keren bewezen goed te werken. De huidige oefenmeester van eersteklasser Heidebloem/Bovitec uit Geleen was eerder in de periodes 2000-2004 en 2010-2014 succesvol hoofdtrainer bij RKSV Groene Ster. Beide keren werd hij kampioen in de eerste klasse en werd de promotie naar de hoofdklasse bewerkstelligd.

Ed_Hendriks

Oud-spelers Remo Gielkens en Diego Jongen als assistent aan de slag
De oud-spelers Remo Gielkens en Diego Jongen gaan aan de slag als assistenten van Hendriks. Remo Gielkens speelde afgelopen zondag zijn 100e wedstrijd voor RKSV Groene Ster tegen OSS’20, de aanvaller gaat aan het einde van het seizoen zijn actieve carrière beëindigen en gaat aan de slag als assistent-trainer. Oud-profvoetballer Diego Jongen, al vanaf 2009 actief bij de sterdragers, maakt ook dit seizoen al deel uit van de technische staf van RKSV Groene Ster.

DJ-1516Diego Jongen

REGI-1516Remo Gielkens

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *