Carnaval bij RKSV Groene Ster

Vrijdag 5 februari vanaf 20.11 uur in kantine Carnaval bij Groene Ster met uitroeping van Prinses en Prins Groene Ster. Op zondagmiddag 7 februari Jeugdcarnaval bij Groene Ster vanaf 16.11 uur met uitroeping Jeugdprins. Zorg dat je er bij bent!

Dat voetbal en Vasteloavend heel goed samen gaan, bewijst voetbalvereniging RKSV Groene Ster als sinds jaar en dag. Tijdens het Carnavalsweekend worden alle voetbaltenues even verruild voor het clownspak en maakt de bal even plaats voor de feestneus. Ook dit carnavalsseizoen heeft Groene Ster opnieuw een aantal prinsen binnen de vereniging met Prins Wesley I (Mannheims) van CV De Bokkeriejesj en Prins Kenneth I (Kemp) van CV De Jonge Böck. Het beste bewijs dat Groene Ster een prima kweekvijver voor prinsen is.

Carnavalsavond Groene Ster

Wie wordt de nieuwe Prins en Prinses van Groene Ster?
Groene Ster viert het Carnavalsfeest met een tweetal traditionele activiteiten. Op vrijdag 5 februari vanaf 20.11 uur wordt in de sfeervol versierde sportkantine de nieuwe Prins en Prinses van Groene Ster uitgeroepen. Eerst zal er deze avond om 21.11 uur de Prinses van het meisjes team worden uitgeroepen. En later op de avond…

Wie zal de opvolger worden van de trotse heerser in het afgelopen jaar Melvin I (Vink)? Op het hoogtepunt van de avond wordt de nieuwe Prins van Groene Ster uitgeroepen. Het is altijd weer een verrassing welke Groene Ster coryfee uit de hoge hoed wordt getoverd.

Jeugdcarnaval Groene Ster
De Jeugdprins van Groene Ster is vervolgens op zondagmiddag 7 februari vanaf 16.11 uur aan de beurt. De optocht van Heerlen is amper afgelopen of de Jeugdafdeling van Groene Ster gaat uit hun dak in de kantine. Een middag speciaal voor de kinderen, maar waar ook de volwassenen zich prima kunnen amuseren. Om 17.11 uur is er het aftreden van Jeugdprins Justin I (Moone) en rond de klok van 17.30 uur zal de nieuwe Jeugdprins worden geproclameerd.

Het bestuur van RKSV Groene Ster wilt iedereen uitnodigen tot het bijwonen van deze carnavalsactiviteiten, de proclamaties van Prins, Prinses en Jeugdprins van RKSV Groene Ster.

Poster carnaval bij Groene Sterjpg_Page1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *