Pascal Bazuin, Ryan Smits en Lynn Moureau uitgeroepen als prinsen en prinses bij Groene Ster

Afgelopen vrijdagavond riep spreekstalmeester Wiel Smits in het bijzijn van de Heerlerheidse carnavalsverenigingen CV De Bokkeriejesj en DG De Geête tijdens een gezellige carnavalsavond Lynn Moureau van het meisjesvoetbal bij Groene Ster uit tot prinses Lynn I en Pascal Bazuin uit tot nieuwe prins Pascal II. Hij is de opvolger van Melvin Vink.

SITE Pascaljpg_Page1

Pascal Bazuin is binnen Groene Ster als kaderlid actief als trainer van MB1 bij het meisjesvoetbal, speelt bij de veteranen en is lid van de sponsorcommissie. Ook zijn echtgenote Esther en vader en moeder Ger en Liesbeth Bazuin zijn nauw betrokken bij Groene Ster. Zijn dochter Britt -MB1- en zoon Jop -D2 elftal- spelen beiden in onze jeugd. Daarnaast is zijn bedrijf Bazuin Verzekeringen al jaren een trouwe sponsor van Groene Ster.

Lynn Moureau is de dochter van jeugdleider Leo Moureau en moeder Diana was vorig jaar prinses bij DG De Geête. Broer Justin is speler van Groene Ster C1. De avond werd verrassend opgeluisterd met sfeer makende optredens van SITE-Prinses linn 2016jpg_Page1Ummer Der Letste en het zingen van het clublied op stijlvolle wijze door de Greun Jonge. Tevens verzorgde de familie Vondenhoff een muzikaal optreden in de druk bezette kantine van Groene Ster. Jongens enorm bedankt hiervoor! DJ was Jan van Wijnen die op vrijdag en zondag voor een prima muzikale omlijsting zorgde.

Prins-Ryan

 

Ryan Smits is zondagmiddag in de kantine uitgeroepen als jeugdprins 2016 van Groene Ster. Ryan speelt in Groene Ster E3, het team van de trainers zijn vader Patrick Smits, Danny Snijders en Ryan Dubois. In het bijzijn van zijn ouders Jessica en Patrick (de beheerders van onze kantine) en de opa’s en oma’s Wiel en Thea Smits en Annie en May Vondenhoff, familie, medespelers met hun ouders en de trouwe bezoekers van het Jeugdcarnaval werd Ryan I uitgeroepen als opvolger van prins Justin I (Justin Moone). Ryan werd gedecoreerd door de aanwezige carnavalsverenigingen CV De Bokkeriejesj en CV De Jonge Böck.

Bekijk foto’s van de carnaval bij Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *