Groene Ster op zoek naar driepunter tegen TOP

Komende zondag hervat Groene Ster de competitie en wacht wederom een duel tegen een opponent uit het Brabantse Oss. Was bij de hervatting van de competitie OSS’20 nog te gast in Heerlerheide, komende zondag zal hekkensluiter SV TOP op sportpark Pronsebroek de tegenstander zijn voor de groen-witten. Een belangrijk treffen in de staart van de hoofdklasse B tussen de nummers 13 en 14 van de ranglijst.

De Ossenaren vertoeven vanaf het begin van de competitie op de laatste plaats in de rangschikking en zullen in Heerlerheide zo’n beetje de laatste strohalm willen grijpen om nog enigszins aan te haken. De ploeg van trainer Chris van den Dungen pakte op vreemde bodem nog geen enkel punt, alleen thuis tegen DOSKO en Gemert werd de volle buit gepakt. Na de winterstop verloor Groene Ster ietwat vertekend van OSS’20, maar gaf het spel toch voldoende aanknopingspunten voor een goed vervolg van de competitie. Zondag zullen de manschappen van Harrie Thoma/Dave Zafarin/Diego Jongen op de belangrijke driepunter azen, waarmee aansluiting bij de grote onderkant van de ranglijst gerealiseerd kan worden.

Ook dit jaar doen veel ploegen in de hoofdklasse B weinig voor elkaar onder. Zo staan tussen plaats 5 (Vlissingen, 15-22) en plaats 13 (Groene Ster, 14-13) negen ploegen binnen een afstand van zes verliespunten van elkaar. Een goede serie neerzetten om de weg naar boven in te slaan zal dan ook het devies zijn voor Groene Ster. Eerder dit seizoen leverde het duel in Oss voor Groene Ster weinig problemen op (0-3 winst) na een sterke seizoensstart waarbij na vier wedstrijden de vierde plaats werd ingenomen aan het einde van de maand september 2015. De laatste thuiszege voor Groene Ster dateert ook uit de eerste competitiemaand toen Baronie in de seizoensouverture werd verslagen (2-1). Hoogste tijd derhalve om zondag de volle buit weer eens binnen de poorten van Pronsebroek te houden.

Vorig seizoen eindigde de ontmoeting tussen Groene Ster en TOP in een doelpuntrijke eindstand van 5-3. Zondagmiddag (aanvang: 14.30 uur) treffen beide hoofdklassers elkaar opnieuw en hopen wij, ondanks dat beide ploegen de minst scorende voorhoedes hebben, op een attractieve en sportieve wedstrijd. Wij hopen u zondagmiddag allen te mogen begroeten op sportpark Pronsebroek om Groene Ster van de nodige support te voorzien. Zorg dat je erbij bent!

Kliknieuws: Kan SV TOP laatste strohalm pakken?


SPONSOREN VAN DE WEEK

Flexpoint-nw

Perfect_Brandpreventie2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *