Juniorenteams A1, B1 en C1 pakken allen de volle winst

In de strijd voor het behoud van het hoofdklasserschap hebben de jeugdelftallen A1, B1 en C1 afgelopen zaterdag 5 maart goede zaken gedaan. Groene Ster A1 klopte op eigen veld SC Jekerdal met 2-1. Een zwaarbevochten zege tegen de Maastrichtse ploeg die Groene Ster een moeilijke tweede helft bezorgde, maar door de tweede overwinning op rij na de winterpauze lonkt een veilige klassering voor het team van Maurice Kuijpers en Berry Schots. Groene Ster B1 deed eveneens goede zaken en bleef ongeslagen in de tweede competitiehelft. De mannen van Lancho Ernste, Armand Mingelers en Michel Otten versloegen concurrent FC Geleen Zuid B1 in de strijd om klassebehoud met grote cijfers: 6-0. Tot slot won Groene Ster C1, het team van Rob van de Broek en Chris Schrijver, overtuigend met 4-1 van de leeftijdsgenoten van BSV Limburgia C1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *